Horoskop Gemini


Horoscopes

Orang yang dilahirkan di bawah Gemini Ascendant akan mempunyai fakulti pemikiran dan penaakulan yang bebas. Orang yang dilahirkan ketika Gemini meningkat mempunyai fikiran yang goyah, sering tinggi dan lurus, Dan aktif dalam gerakan, dahi lebar, mata jernih dan hidung sumbat. Mereka aktif dan menjadi pakar dalam sains matematik.

Mereka akan menjadi jack semua perdagangan tetapi tidak menguasai. Mereka bersemangat, tetapi mungkin tidak konsisten. Mereka akan mengalami gangguan saraf secara tiba-tiba dan mesti melakukan sejumlah latihan. Mereka harus bergerak dengan berhati-hati dengan lawan jenis. Kebiasaan mengawal diri harus dipupuk. Fikiran mereka akan sering mengetahui kesalahan mereka sendiri. Mereka boleh ditipu dan ditipu. Sekiranya planet jahat dijumpai di Gemini, tipu muslihat dan tipu daya akan menjadi ciri semula jadi mereka. Hubungi untuk Horoskop Gemini Percuma. Banyak sifat ini dapat diperbaiki dengan latihan yang betul..


MATAHARI DI GEMINI
Orang asli akan terpelajar dengan baik, ahli astronomi, keilmuan, tatabahasa, sopan, kaya, kritis, asimilatif, percakapan yang baik, pemalu, terpelihara, kurang asli.

JUPITER DI GEMINI
Keupayaan berbahasa yang baik, tinggi, terbentuk elok, baik hati, hati murni, cerdik, diplomatik, ahli bahasa, suka puisi, elegan dan insentif.

Tenaga fizikal cenderung, sombong, pidato manis, tinggi, aktif, berbudaya, sangat bijaksana, malas, kreatif dalam idea, pengecap sastera dan seni yang baik, kemungkinan masalah pernafasan, minat terhadap muzik, rajin.

SESUAI DI GEMINI
Alam yang mengembara, sengsara, tidak kemas, asli, nipis, halus, cerdik, strategik,
sedikit kanak-kanak, suka sains, berfikiran sempit, spekulatif, logik.

Orang yang dilahirkan dengan Bulan di rumah Gemini pandai membaca, kreatif, gemar wanita, belajar agama, mampu, persuasif, rambut kerinting, pembesar suara yang kuat, pandai dan cerdas, pandai, gemar muzik, hidung tinggi, orang yang bijaksana , halus dan panjang umur.

VENUS DI GEMINI
Kaya, lemah lembut, baik hati, murah hati, fasih, bangga, dihormati, mudah tertipu, suka seni rupa, terpelajar, cerdas, mengikuti prinsip logik, berkahwin dua kemungkinan, cenderung kepada materialisme.

Orang asli akan aktif, cerdas, terkenal, pengembara, kaya, pejuang, kekayaan berubah-ubah, bercita-cita tinggi, phlegmatic, kuat, keperibadian yang ketara, impulsif, mudah marah, perintis, inisiatif.
Mempunyai keluarga dan anak-anak yang penyayang, selera baik, sifat halus, ilmiah, bertubuh sederhana, terbina dengan baik, terpelajar, bercita-cita tinggi, cepat, terburu-buru, cerdik, mahir dalam muzik, tanpa rasa takut, tidak bijak, peevish, tidak bahagia, tunduk, diplomatik, memalukan, berpikiran detektif..

KERAJAAN GEMINI
Ruang muzik dan hiburan, rumah pelacuran, tempat-tempat yang sering dikunjungi oleh gadis-gadis cantik dan pendebat, bahu kalapurusha, tukang kayu, taman, rumah perjudian, pawagam, teater, negara, terkenal untuk pembuatan dan saluran khas di mana terdapat banyak maksiat, librgemini, grangemini, gudang, kapal terbang.

Planet dalam Tanda Zodiak

matahari  MATAHARI DI GEMINI merkuri  KELEBIHAN DI GEMINI
bulan  BULAN DI GEMINI jupiter  JUPITER DI GEMINI
venus  VENUS DI GEMINI Zuhal  SESUAI DI GEMINI
mars  PERKAHWINAN DI GEMINI uranus  URANUS DI GEMINI
neptun  NEPTUNE DI GEMINI pluto  PLUTO DI GEMINI

Peraturan Planet Untuk Gemini Dan Virgo

Astrologi perubatan- Gemini- Bahagian Anatomi

Paru-paru, pernafasan, gentian saraf. menghibur, klavikula, bahu, kapilgemini, paru-paru dan skapula trakea, tulang rusuk atas

Penyakit Biasa untuk Gemini

Pengambilan alkohol, radang paru-paru, rematik, asma.

Lihat juga ...