Horoskop Libra


Horoscopes

Orang yang dilahirkan di bawah tanda ini akan bersikap adil dan ringan, tauter sederhana, berwajah luas, mata halus, dada lebar, kecenderungan sensual, penampilan tampan, kekuatan pengamatan yang tajam. Mereka mempunyai pandangan yang baik dan memikirkan sesuatu dari sudut pandangan mereka sendiri. Tegas dalam keyakinan, dan tidak digerakkan oleh motif orang lain yang agak tidak dapat diterima oleh perasaan orang lain.

Mereka lebih idealis dan sering merenung bangunan istana di udara. Mereka tidak peka dengan apa yang orang lain katakan tentang mereka. Sebagai pemimpin politik dan pembaharu agama, mereka memberi pengaruh besar kepada massa dengan semangat dan pemborosan mereka. Mereka bala untuk memaksa pandangan mereka kepada orang lain tanpa banyak masalah. Mereka suka kegembiraan dan mempunyai kekuatan intuisi. Mereka tidak mudah diterima akal. Mereka adalah peminat muzik yang hebat. Mereka mempunyai keinginan khusus untuk kebenaran dan kejujuran dan tidak teragak-agak untuk mengorbankan nyawa mereka di mezbah kebebasan dan permainan adil. Kehidupan rumah tangga mereka akan penuh dengan ketegangan. Hubungi untuk Horoskop Libra Percuma.


MATAHARI DI LIBRA
Orang asli popular, tidak bijaksana, dasar, pemabuk, moral yang lemah, sombong, fasik, jujur, tunduk, sombong.

JUPITER DI LIBRA
Tampan, bebas, berfikiran terbuka, tergesa-gesa dalam fikiran dan tindakan, menarik, adil, sopan, kuat, mampu, mudah letih, lebih banyak aktiviti kadang-kadang, beragama, kompeten, senang hati.

Kulit yang adil, sikap yang baik, kemampuan yang baik, kecenderungan materialistik, jimat, senang, sopan, filosofis, setia, ramah dan bijaksana

SESUAI DI LIBRA
Terkenal, kaya, tinggi, adil, sombong diri, tampan, bijaksana, kuat, dihormati,
pertimbangan yang bernas, antagonis, bebas, sombong, menonjol, berbudi pekerti, tunduk pada wanita.

Mempunyai penghormatan dan penghormatan terhadap keperibadian yang terpelajar dan beragama, tinggi, mempunyai hidung yang tinggi, anggota badan yang cacat timah, perlembagaan yang sakit hati, ditolak oleh kaum kerabat, cerdas, kaya, mempunyai prinsip hidup yang baik, mempunyai kecintaan terhadap seni, perniagaan, wajib, jauh- berpandangan, idealis, cerdik, berubah-ubah, bersahabat, kerugian melalui wanita, tidak bercita-cita tinggi dan bercita-cita tinggi.

VENUS DI LIBRA
Penyair, negarawan, cerdas, pemurah, berfalsafah dalam pemikiran yang tampan, kehidupan perkahwinan yang bahagia, hubungan perkahwinan / cinta yang berjaya, bersemangat, bangga, dihormati, intuitif, sensual, pengembara yang baik..

PERKAHWINAN DI LIBRA
Tinggi, dibina simetri, warna kulit yang adil, bercita-cita tinggi, percaya diri, persepsi, materialistik, mencintai keluarga, kekayaan yang diperoleh sendiri, ramah, berpandangan jauh, berpikiran perniagaan, tertipu oleh wanita, perangai sanguine, baik hati, lembut, suka memuji, mudah bingung, sombong.

KERAJAAN LIBRA
Perlumbaan dan perjudian canter, perut, pusar kalapurusha, jalan raya, tempat komersial, tempat pertaruhan, jalan, pertukaran, jalan raya, jalan raya, hutan, pesawat.

Planet dalam Tanda Zodiak

matahari  MATAHARI DI LIBRA merkuri  KELEBIHAN DI LIBRA
bulan  BULAN DI LIBRA jupiter  JUPITER DI LIBRA
venus  VENUS DI LIBRA Zuhal  SESUAI DI LIBRA
mars  PERKAHWINAN DI LIBRA uranus  URANUS DI LIBRA
neptun  NEPTUNE DI LIBRA pluto  PLUTO DI LIBRA

Peraturan Planet Untuk Taurus Dan Libra

Astrologi perubatan- Libra- Bahagian Anatomi

Ginjal, ovlibra dan vesikel mani, urit dan epidermis, vertebra lumbal.

Penyakit Biasa untuk Libra

Penyakit Bright, lumbago, nefritis, ginjal, calculi

Lihat juga ...