Horoskop Virgo


Horoscopes

Orang yang dilahirkan ketika Virgo meningkat akan memperlihatkan kecerdasan dan ingatan mereka ketika masih muda. Mereka akan menjadi orang pertengahan dan menunjukkan rasa dalam seni dan sastera. Dada mereka akan menonjol dan ketika menderita, mereka menjadi lemah. Mereka diskriminasi dan emosional dan terbawa oleh emosi, mereka mempunyai kemampuan untuk menilai sesuatu dari pandangan.

Mereka menyukai muzik dan seni rupa dan memperoleh banyak kekuatan untuk mempengaruhi orang lain. Mereka boleh mengalami kerosakan saraf dan kelumpuhan ketika Ascendant menderita. Mereka boleh menjadi penulis atau ahli falsafah yang hebat. Kenalan untuk Horoskop Virgo Percuma


MATAHARI DI VIRGO
Orang asli akan aktif, cerdas, terkenal, pengembara, kaya, pejuang, kekayaan berubah, bercita-cita tinggi, phlegmatic, kuat, keperibadian yang ditandai, impulsif, mudah marah, perintis, inisiatif. Asli akan menjadi ahli bahasa, penyair, ahli matematik, selera untuk sastera, membaca dengan baik , ilmiah, artistik, ingatan yang baik, fakulti penaakulan, badan efektif, jujur, pemahaman yang jelas, belajar dalam pengetahuan agama, terpelihara, ingin memuji.

JUPITER DI VIRGO
Perawakan sederhana, bercita-cita tinggi, mementingkan diri sendiri, stois, penyayang, bernasib baik, dicintai, pelit pada masa, pasangan yang baik, daya tahan yang hebat dan terpelajar.

Berpelajaran, berbudi pekerti, liberal, tak kenal takut, cerdik, tampan, mudah marah, halus, halus, intuitif, bergaul, tidak mempunyai kawalan diri, murung dan cemberut, khayalan, kesukaran hidup, sangat baik dalam pertuturan, pengarang yang baik, imam atau ahli astronomi.

SESUAI DALAM VIRGO
Kulit gelap, berniat jahat, miskin, suka bertengkar, tidak menentu, berfikiran sempit,
kasar, konservatif, rasa kehidupan awam, kesihatan yang lemah

BULAN DI VIRGO
Kulit cantik, mata almond, mode, bahu dan lengan yang tenggelam, sangat menawan, menarik, berprinsip dalam hidup, gaya hidup yang selesa, mewah, ucapan yang manis, jujur dan jujur, sederhana, luhur, cerdas, phlegmatic, pandangan akut, termenung, mempunyai banyak anak perempuan , loquacious, cenderung ke arah astrologi, mahir dalam seni seperti muzik dan tarian.

VENUS DALAM VIRGO
Hubungan kecil-kecilan, tidak sah, tidak bertanggungjawab, tidak bahagia, hubungan haram, rapuh, cerdik, kaya, terpelajar.

PERKAHWINAN DI VIRGO
Tidak dapat ditiru, masalah dalam sistem pencernaan, ketidakbahagiaan perkahwinan, cinta terhadap lawan jenis, membalas dendam, yakin diri, sombong, ramah, sombong, materialistik, positif, tanpa pandang bulu, sombong, menipu, mempunyai kecenderungan ilmiah.

KERAJAAN VIRGO
Perut kalapurusha, seni, sains, sastera, padang rumput, dataran berumput, bank, tempat pertukaran, bandar perkilangan besar, organisasi rahsia, industri, rumah pelacuran, permukaan laut, tempat pembibitan dan perjudian.

Planet dalam Tanda Zodiak

matahari  MATAHARI DI VIRGO merkuri  MERCURY DI VIRGO
bulan  BULAN DI VIRGO jupiter  JUPITER DI VIRGO
venus  VENUS DALAM VIRGO Zuhal  SESUAI DALAM VIRGO
mars  PERKAHWINAN DI VIRGO uranus  URANUS DI VIRGO
neptun  NEPTUNE DI VIRGO pluto  PLUTO DI VIRGO

Peraturan Planet Untuk Gemini Dan Virgo

Astrologi perubatan- Virgo- Bahagian Anatomi

Usus, dan solar plexus, carpus, saluran makanan, metacarpus, duodenum, phalanges, perut.

Penyakit Biasa untuk Virgo

Sembelit, melancap, artritis, masalah dubur, keluhan kelamin.

Lihat juga ...