Ram horoscoop


Horoscopen

Mensen geboren onder Aries Ascendant zullen een zekere mate van onafhankelijk denk- en redeneervermogen hebben. Ze zullen in staat zijn. Ze kunnen strikte volgelingen zijn van conventies. Ze zijn liefhebbers van wetenschappelijk denken en filosofie, ze hebben hun eigen idee├źn over goed en kwaad en gebogen. Zoals de Ram hen regeert, zijn ze nogal eigenwijs, maar vaak openhartig, impulsief en moedig.

Ze zijn meer roddelaars dan praktische mannen. Ze hebben soms een bepaalde hoeveelheid vleierij en sycofantie nodig om ze te bereiken actie. Ze worden pioniers. Omdat Mars hun heersende planeet is, blijven ze krijgshaftig van geest. Hun constitutie zal heet zijn en ze zijn af en toe onderworpen aan hete klachten zoals stapels en dergelijke. Ze moeten vermijden zich over te geven aan ernstige daden. Ze houden van kunst, schoonheid en elegantie. De ziekten waaraan ze lijden, zullen meestal die van het hoofd zijn en onaangenaam zicht kan hen vaak leiden tot mentale aandoeningen en verstoring van de hersenen. Hun bouw zal slank zijn en vrouwtjes hebben over het algemeen redelijk perfecte contouren. Een bijzonderheid is het strekken van de nek.

DE ZON IN RAM

Native zou actief, intelligent, beroemd, reiziger, rijk, krijger, wisselend fortuin, ambitieus, flegmatisch, krachtig, uitgesproken persoonlijkheid, impulsief, prikkelbaar, baanbrekend, initiatiefrijk.

JUPITER IN RAM
Houdt van grootsheid, machtig, rijk, voorzichtig, veel kinderen, beleefd, genereus, standvastig en sympathiek, gelukkig huwelijksleven, geduldig karakter, harmonieus met anderen, verfijnd en krijgt een toppositie in beroep

Slechtgezind, middelgroot, koppig, slim, sociaal, groot blijvend vermogen, materialistisch, gewetenloos, weifelende geest, antagonist, dol op speculatie, impulsief, hebzuchtig, gevaarlijke connecties, bedrieglijk

SATURN IN RAM
Idioot, zwerver, onoprecht, chagrijnig, haatdragend, wreed, frauduleus,

immoreel, opschepperig, twistziek, somber, ondeugend, pervers, verkeerd begrip van de natuur.

De persoon heeft ronde ogen, is impulsief, houdt van reizen, prikkelbaar, houdt van vrouwen, plantaardig dieet, besluitvaardig en handelend, hooghartig, onbuigzaam, behendig, wispelturig, oorlogszuchtig van aard, ondernemend, goede positie in het leven, respect, dapper, ambitieus, vatbaar voor hydrofobie als Moon wordt getroffen, grote dijen, populair, rusteloos en veelzijdig.

VENUS IN RAM
Zeer extravagant, actief, veranderlijk, artistiek van aard, dromerig, idealistisch, bedreven in schone kunsten, losbandig, bedroefd, soms wispelturig, voorzichtig, ongelukkig huwelijksleven, ongodsdienstig, makkelijk in de omgang, verlies van rijkdom.

Native zou actief, intelligent, beroemd, reiziger, rijk, krijger, wisselend fortuin, ambitieus, flegmatisch, krachtig, uitgesproken persoonlijkheid, impulsief, prikkelbaar, baanbrekend, initiatiefrijk.

RAM REGERINGEN
Landen die worden bezocht door schapen en geiten, oerwouden, grotten, bergen, bossen, veehokken, mijnen en plaatsen die zijn bewerkt door interne branden, hoofd van kalapurusha (zodiakale mens).

Planeten in sterrenbeelden

zon  DE ZON IN RAM kwik  KWIK IN RAM
maan  DE MAAN IN RAM jupiter  JUPITER IN RAM
venus  VENUS IN RAM saturnus  SATURN IN RAM
mars  MARS IN RAM uranus  URANUS IN RAM
neptune  NEPTUNUS IN RAM pluto  PLUTO IN RAM

Regerende Planeet Voor Ram En Schorpioen

Medische astrologie - Ram - Anatomische delen

Cranium, cerebrum, cerebellum, gezichtsbeenderen, bovenkaak, hypofyse.

Veel voorkomende ziekten voor Ram

Verstoorde hersenen, hoofdpijn, koorts zoals koorts, malaria, slaapziekte, apoplexie, slapeloosheid, oogproblemen, pyorroe.

Zie ook ...