Huis    Horoscoop  Gratis horoscopen

Horoscoop


Horoscopen

Het eigenlijke woord 'horoscoop' is afgeleid van de Latijnse combinatie van twee woorden waarin 'Horo' uur betekent en 'Scope' weergave betekent, dus het is een 'weergave van het uur'.

Een andere definitie van horoscoop is dat het een afbakening is van bepaalde hemelse energieën, gebaseerd op hemelse patronen. cosmogram, vitasphere, radicale grafiek, radix, grafiekwiel of gewoon grafiek.


Wat is een horoscoop?

Een horoscoop is een kaart van een persoon die de exacte posities van de zon, de maan en de planeten weergeeft toen hij / zij werd geboren. Het verschilt van persoon tot persoon omdat hun geboorteplaats, -datum en -tijd verschillen. De interpretatie hiervan op persoonlijke basis is het enige doel van astrologie.

Evenzo heeft elk land zijn eigen horoscoop op basis van de tijd dat het werd ontdekt of onafhankelijk werd, enz. De analyse van de landkaart valt onder de alledaagse astrologie.

Horoscopen zijn ontstaan precies toen de menselijke beschaving begon. De geschiedenis van horoscopen zou een goed boek zijn.

Hoewel de hemellichten Zon en Maan en de planeten Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto ver weg in de nachtelijke hemel staan, zouden ze een duidelijke rol spelen in ons leven en onze toekomst. Deze planeten bewegen rond de zon in een elliptische baan aan de hemelhemel. Twaalf sterrenbeelden of een groep sterren zijn ook in kaart gebracht in de 360 graden lucht om ons heen. Het zijn Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen. Alle individuen vallen onder een van de bovenstaande sterrenbeelden of zonnetekens.

EEN HOROSCOOP GRAFIEK
Horoscoop grafiek

Er zijn veel voorstellingen van de horoscoopkaart, zoals een westerse, een Indiase, een Chinese, enzovoort. Hoewel je niet volledig op je horoscoop hoeft te vertrouwen, weerspiegelt het wel de natuurlijke neigingen die je bezit, de lessen die je zou moeten leren, de problemen waarmee je geconfronteerd moet worden en de problemen die moeten worden opgelost. Over het algemeen vertegenwoordigt het uw innerlijke potentieel.

Horoscopen worden gepubliceerd in tijdschriften, kranten, tijdschriften, boeken, tv-media, mobiele applicaties en websites. De geboortekaart van een persoon, zoals die ook wordt genoemd, hangt af van de tijd van het kalenderjaar waarin hij is geboren. Het jaar is samengesteld uit twaalf secties die de dierenriem vormen. Elke sectie wordt een bord genoemd.

De zodiacs komen overeen met de twaalf sterrenbeelden. De sterrenbeelden zijn in de loop van de tijd veranderd. In onze moderne wereld zijn veel van de sterrenbeelden opnieuw gedefinieerd, dus nu bevindt elke ster aan de hemel zich in precies één sterrenbeeld. In 1929 keurde de Internationale Astronomische Unie officiële sterrenbeeldgrenzen goed die de 88 officiële sterrenbeelden definieerden die vandaag de dag bestaan.

Een belangrijk punt in de kaart is het huis dat de zon vasthoudt. Het is een belangrijk gebied dat onder de loep moet worden genomen bij het uitvoeren van een horoscoop-kaartanalyse. De andere belangrijke is het Ascendant of het Rising-bord van waaruit het tellen van de huizen begint.

Onderdelen van een horoscoop

Er zijn vier hoofdcomponenten in de kaart: het zijn de planeten, de sterrenbeelden, de aspecten en de huizen. De planeten laten de actieve krachten zien. De sterrenbeelden tonen de kenmerken van gebeurtenissen. De aspecten tussen planeten laten zien waarom er iets gebeurt, en de huizen van de horoscoop laten zien waar het gebeurt.

Horoscoop is een voorspelling van de toekomst van een persoon, meestal inclusief een afbakening van karakter en omstandigheden, gebaseerd op de relatieve posities van de sterren en planeten ten tijde van de geboorte van die persoon op een bepaalde plaats. Met andere woorden, een horoscoop is een korte voorspelling voor mensen die onder een bepaald sterrenbeeld zijn geboren.

Wat je zonneteken ook is, we zijn allemaal onder de 12 sterrenbeelden die worden beïnvloed terwijl de zon en andere planeten elk jaar door de horoscoop fietsen.

Astrologen verwijzen naar de horoscoop als de astrologische kaart van een persoon of een moment in de tijd, die wordt berekend op basis van de planetaire posities aan de hemel. De gebruikte berekeningen zijn gebaseerd op de geboortedatum, -plaats en -tijd. Daarom is een horoscoop zo persoonlijk, als een vingerafdruk, en heel uniek. Geen twee mensen delen dezelfde horoscoop, tweelingen verschillen echter een paar graden in hun horoscoop in hun Ascendant, aangezien ze een paar minuten of uren uit elkaar worden geboren, maar op dezelfde plaats.

De horoscoop bevat planeten, tekens, aspecten, huizen en andere punten die de mogelijke kenmerken en patronen weerspiegelen. Horoscoop geeft niet onze bestemming aan, maar toont ons potentieel in het leven.

Een horoscoop is een astrologische kaart die wordt berekend op basis van de datum, tijd en geboorteplaats. Een grafiek kan ook worden berekend voor een evenement, een vraag en zelfs een land. Symbolen worden gebruikt om planeten, tekens en geometrische verbindingen weer te geven die aspecten worden genoemd. In de meeste gevallen wordt de horoscoop in de westerse astrologie getekend op een cirkelvormig wiel, terwijl deze in de Indiase astrologie in een rechthoekig of vierkant formaat is.

Een horoscoop voorspelt niet direct wat er met je gaat gebeuren en wanneer, maar kan je wel vertellen wat voor soort persoon je bent en hoe je zult reageren op dingen of gebeurtenissen in het leven.

Creatie van een horoscoopkaart

Je hebt de volgende 3 figuren nodig om een horoscoop te maken of soms wordt het gewoon - kaart genoemd.

• Geboortedatum

• Tijd van geboorte

• Geboorteplaats

Vanaf de geboorteplaats kan men de lengte- en breedtegraad achterhalen; die wordt gebruikt bij het maken van horoscopen.

Het maken van een horoscoop wordt gedaan met behulp van astronomische gegevens voor de posities van de zon, de maan en de rest van planeten en sterren, maar de interpretaties van deze posities en onderlinge relaties worden meestal handmatig gedaan of door voorgeprogrammeerde machines.

De eerste stap bij het maken van een horoscoop is om de hemelbol de ruimte te tekenen waar de planeten en sterren zullen worden gepositioneerd. De horoscoop heeft 12 sectoren rond de cirkel van de elliptische trainer, beginnend tegen de klok in met de ascendant.

Om een ​​horoscoop te maken, moeten we eerst de exacte tijd en plaats van de inboorling vaststellen. De lokale tijd wordt vervolgens omgerekend naar de gemiddelde Greenwch-tijd of universele tijd. Dan moet dit worden omgezet naar de lokale sterrentijd om de Ascednant en de Midhemel te lokaliseren. Vervolgens wordt de Ephemeris-tafel onderzocht om de locatie van de zon, de maan en de andere planeten voor de betreffende tijd te vinden.

De horoscoop toont 12 sectoren rond de cirkel van de ecliptica, beginnend vanaf de oostelijke horizon met het stijgende of stijgende teken. Deze 12 sectoren worden de huizen genoemd.

Huizen in een horoscoop
  

De horoscoop begint dus met een raamwerk van 12 huizen. Hierop worden de tekens van de dierenriem gelegd.

Ram Ram - Uw identiteit

Stier Stier - Uw persoonlijke bronnen

Tweelingen Tweelingen - Uw communicatieve vaardigheden

Kanker Kanker - Uw gezin en huis

Leo Leo - Uw interesses en voorkeuren

MaagdMaagd - Uw dagelijkse werk

Weegschaal Weegschaal - Uw partners in het leven

SchorpioenSchorpioen - dat wat niet door jou kan worden gecontroleerd

Boogschutter Boogschutter - uw reizen

SteenbokSteenbok - uw carrière en sociale status

WatermanWaterman - Uw idealen in het leven

Vissen Vissen - Uw tekortkomingen

Plaatsingen van planeten

Zodra de huizen zijn bepaald, moeten we de planeten positioneren. Bij sommige astrologische berekeningen wordt ook rekening gehouden met vaste sterren en asteroïden zoals Cheiron

Aspecten in een horoscoop

Om de horoscoop compleet te maken, moeten de relatieve hoeken of aspecten tussen de planeten worden bepaald. Exactere aspecten worden als belangrijker beschouwd. Het verschil tussen het exacte aspect en het daadwerkelijke aspect wordt de bol genoemd. De algemeen gebruikte hoofdaspecten zijn: zijn Conjunctie (0 °), Oppositie (180 °), Vierkant (90 °), Driehoek (120 °), Sextiel (60 °), Half vierkant (45 °), Sesquisquare (135 °) , en Quincunx (150 °).

Het belangrijkste astrologische systeem dat universeel wordt beschouwd, is de Vedische hindoeïstische astrologie. Als gevolg hiervan zien alle planeten precies het tegenovergestelde, d.w.z. 180 graden aspect. Maar Mars, Jupiter en Saturnus hebben speciale aspecten. Mars ziet de huizen 4e en 8 ook vanaf hun plaats in de horoscoop, Saturnus ziet de huizen 3 en 10 ook vanaf hun plaats, en Jupiter ziet 5 en 9 vanaf hun plaats in de horoscoop .

De Ascendant

De ascendant, ook wel "ASC" genoemd, is een punt op de ecliptica dat bij zonsopgang opkomt aan de oostelijke horizon en verandert als de aarde om zijn as draait. De ascendant is erg belangrijk bij de interpretatie van astrologische kaarten. Het oefent meer kracht uit dan de zon, maan en planeten omdat het alles in de geboortehoroscoop infiltreert. De ascendant is het eerste energiepunt in de geboortehoroscoop en vertegenwoordigt de manier waarop we naar het leven kijken. Het teken op de ascendant geeft aan wie we zijn. De lengtegraad van iemands geboorteplaats is nodig om de positie van de Ascendant in de horoscoop te bepalen.

Zodra de horoscoopkaart is gemaakt, kan deze worden geïnterpreteerd. Deze interpretatie hangt af van de tak van astrologie die voor de studie wordt gebruikt.

The most common types of Horoscopes around the world are:

1.Alchemist Horoscoop

Deze horoscoop is een mengeling van numerologische en astrologische principes. Het bestaat uit tien tekens die worden geassocieerd met elementen die voorkomen in het periodiek systeem. Als je een scheikundefanaat bent, zou je dit weten. De tekens die in deze Alchemist-horoscoop worden gebruikt, zijn zilver (1), ijzer (2), kwik (3), zink (4), tin (5), lood (6), platina (7), nikkel (8), goud ( 9) en koper (0).

U kunt uw horoscoop berekenen door de cijfers van uw geboortedatum toe te voegen, en het resultaat dat u krijgt, die twee cijfers heeft, kunt u ook bij elkaar optellen, totdat er één cijfer is.

2. Arabische horoscoop

De Arabische horoscoop heeft twaalf tekens, net als de westerse astorlogie, en ze hebben allemaal de namen van middeleeuwse wapens: speer, slinger, bijl, dolk, knots, strijdknots, mes, kromzwaard, machete, ketting, poniard en boog. Elk heeft een geluksgetal eraan gekoppeld, en dan hebben ze een gelukswapen dat is gekoppeld aan het aantal inwoners van de plaats waar we zijn geboren. Dit horoscoopsysteem zou zijn ontstaan ​​vóór de periode van Jezus Christus.

3. Azteekse horoscoop

Herten, Kaaimannen, Huis, Bloem, Slang, Jaguar, Riet, Konijn, Adelaar, Aap, Vuursteen of Silex en Hond zijn de dieren, planten en objecten die horen bij de Azteekse horoscoop, die op zijn beurt een draai is van de Maya Horoscoop. Deze horoscooptekens zijn niet geassocieerd met de periode van je geboorte, maar zijn specifiek voor een dag. Als je op de 1e van de maand geboren wordt, behoor je tot een dierenteken, indien op de 2e tot een ander teken en dergelijke…

4. Keltische horoscoop

Keltische horoscopen hebben ongeveer 21 tekens en het zijn allemaal boomnamen. Er stond dat de boom waaronder je werd geboren je zou beschermen en dat je zijn kenmerken zou bewonen.

Er zijn twee bomen voor de equinoxen, september (olijf) en maart (eik), en twee voor de zonnewendes van juni (berk) en december (beuk). Dan zijn er nog de overige 17 bomen: spar, populier, esdoorn, hazelaar, haagbeuk, kastanje, ceder, cipres, es, vijg, appel, walnoot, iep, den, wilg, lijsterbes en linde.

5. Chinese horoscoop

Het bestaat uit 12 dierentekens, geassocieerd met verschillende legendes. De dieren van de Chinese dierenriem zijn rat, os, tijger, konijn, draak, slang, paard, geit, aap, haan, hond en varken. De Chinese horoscopen zijn gebaseerd op uw geboortejaar, in tegenstelling tot de geboortemaand die in de westerse astrologie wordt gebruikt.

6.Druïde horoscoop

De druïde horoscoop heeft ook boomnamen die ermee geassocieerd zijn, zoals de Keltische horoscoop. Het heeft 13 tekens en ze worden geassocieerd met maanfasen. Hun namen zijn berk, lijsterbes, es, els, wilg, meidoorn, eik, hazelaar, wijnstok, klimop, riet en ouderling.

7.Egyptische horoscoop

Egyptische astrologie is voornamelijk gebaseerd op de diepe motivaties van elk individu en hun natuurlijke persoonlijkheid, en heeft geen westerse aspecten. Dit type horoscoop is gebaseerd op de maancycli, die op hun beurt weer gerelateerd zijn aan hun verschillende goden: Osiris, Isis, Thot, Anubis, Seth, Horus, Sekhmet, Baste, Geb, Nout, Amon Ray en Hapi.

8. Zigeunerhoroscoop

Gpysy-astrologie en horoscopen zijn meestal gebaseerd op handlijnkunde en Cartomantische technieken. Hun tekens worden weergegeven door voorwerpen die aan elke persoon worden toegewezen op basis van hun geboortedatum. Beker, Kapel, Dolk, Kroon, Kandelaars, Wiel, Ster, Bel, Munt, Dolk, Bijl en Hoefijzer zijn de twaalf tekens van dit soort horoscoop.

9. Hindoe-horoscoop

De hindoeïstische horoscoop, ook wel de Vedische horoscoop genoemd, heeft twaalf tekens en is een siderische horoscoop. Het is gebaseerd op de 27 sterrenbeelden of nakshatras dat de Indiase astrologen in de hemel vonden, en de tekenen zijn Mehsa, Rishabha, Mithuna, Kataka, Simha, Kanya, Tula, Virshickha, Dhanush, Makara, Kumbha en Meena. De borden worden ook wel genoemd Rasis en elke Rasi heeft nakshatras die ermee geassocieerd zijn.

10. Indiase horoscoop

Dit is de horoscoopmethode die werd gevolgd door de Indianen uit Amerika.Het heeft een dozijn tekens, met de naam van de dieren die kenmerkend zijn voor deze gebieden: Sneeuwgans, Specht, Otter, Steur, Poema, Bruine beer, Havik, Raaf, Bever, Snake, Stag en Moose.

11. Maya-horoscoop

Maya-horoscoop is een soort van invloed van Azteekse horoscopen. De kalender is verdeeld in maanden van 20 dagen, en de namen van de tekens zijn Tzootz - Bat, Dzec - Scorpion, Keh - Deer, Moan - Owl, Kutz - Peacock, Kibray - Lizard, Batz Kimil - Monkey, Coz - Hawk, Balam - Jaguar, Fex - Dog, Kan - Snake, Tzub - Rabbit en Aak - Turtle.

12. Westerse horoscoop

De westerse horoscoop, die is onderverdeeld in twaalf tekens die worden voorgesteld door de naam die aan de sterren is gegeven, zijn allemaal voortgekomen uit de mythologie. Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen zijn deze tekens, die op hun beurt kunnen worden verdeeld als tekens van Lucht, Water, Vuur en Aarde.

13. Wuykü horoscoop

Deze horoscoop heeft slechts vier tekens, voorgesteld door heilige dieren voor boeddhisten. Deze horoscoop gaat ongeveer tweeduizend jaar voor Christus terug en dook op in Tibet. Spin, mier, schorpioen en schildpad zijn deze vier tekens, en elk staat voor drie maanden van het jaar.

Voordelen van horoscoop

• Uw horoscoop zou een duidelijk beeld geven van uw verleden, heden en toekomst.

•  Door je verleden te leren kennen, kun je leren van je ervaringen uit het verleden en fouten corrigeren.

•  Uw huidige weersvoorspelling helpt u om uw dagelijkse activiteiten ongehinderd voort te zetten.

•  Als je je toekomst kent, zou je dit kunnen veranderen, voor het geval er negatieve effecten worden waargenomen.

•  Het hebben van uw horoscoop zou gemakkelijker zijn om een ideale partner te vinden door de uwe te matchen met zijn of haar horoscoop.

• Van tevoren gewaarschuwd is van te voren gewaarschuwd, u zou vooraf informatie hebben over uw gezondheid, relaties, carrière en dergelijke, wat u een lange weg helpt op het pad van de sterren.

Dagelijkse horoscopen

De dagelijkse horoscoop concentreert zich meestal op de positie van de maan om te bepalen wat de veranderingen en voorspellingen zijn voor elk van de twaalf sterrenbeelden, omdat de maan een kleinere cyclus heeft en in slechts 28 dagen rond de dierenriem draait. Het blijft ongeveer 2,5 dagen in een zodiac-huis.

Een dagelijkse horoscoop houdt echter geen rekening met verschillende cruciale factoren, zoals:

• Een geboortekaart die speciaal voor u is samengesteld op basis van de datum, tijd en plaats van uw geboorte.

•  De hoeken van je horoscoop: dat wil zeggen de ascendant, midhemel, afstammeling en andere horoscooppunten.

•  De planeten in je geboortehoroscoop.

Het voorspellen van dagelijkse horoscopen vergt enorm veel werk en astrologische berekeningen. U kunt onze Horoscopen-app uitproberen om meer te weten te komen over uw dagelijkse horoscoop en hoeveel deze eraan werkt om uw leven veel gemakkelijker te maken en om inzicht te krijgen in verschillende situaties die zich in uw leven voordoen. Dagelijkse horoscopen helpen je om het leven met een beetje voorzichtigheid te benaderen en houden je goed in balans voor de dag.

Uw gratis dagelijkse horoscoop geeft u inzicht in de gebeurtenissen van die dag op het gebied van liefde, gezinsleven en op het werk. Wat je sterrenbeeld ook is, we weten wat de dag voor je in petto heeft, dus aarzel niet. Bekijk hier je dagelijkse horoscoop en begin je dag met een glimlach dankzij de horoscoop van vandaag voor je sterrenbeeld. Ontdek of vandaag een dag is om in de toekomst nooit meer te vergeten.

Wekelijkse horoscopen

Weken gaan een voor een voorbij. Wilt u weten wat de sterren voor u voorspellen? Met onze wekelijkse horoscoopvoorspelling en voorspellingen kun je het beste advies krijgen dat je nodig hebt en klaar staan om de dagen die de week verstrijken onder ogen te zien.

Kies je sterrenbeeld om je gratis wekelijkse horoscoop regelmatig wekelijks bij te werken. Ik hoop dat je geniet van onze wekelijkse horoscopen.

Het is beter om te weten wat je kunt verwachten voordat je de week begint!!

Maandelijkse horoscopen

Maandelijkse horoscopen zijn meer gebaseerd op de posities van de planeten Mercurius, Venus, Mars en de Zon omdat deze planeten hun positie in een maand veranderen. Meer in het bijzonder reist de zon ongeveer een maand in een dierenriemhuis. Het heeft een grote invloed op ons leven hier.

Uw maandelijkse horoscoop biedt maandelijks een nieuw perspectief op uw leven. Elke maand doen zich nieuwe kansen voor om je leven op een grote manier positief of negatief te veranderen. Het enige dat nodig is, is een beetje planning en onze gratis maandelijkse horoscopen.

Jaarlijkse horoscopen

De jaarlijkse horoscopen richten zich op de beweging van de buitenplaneten namelijk Saturnus en Jupiter. Onze jaarlijkse horoscopen zijn een grote hit onder onze bezoekers. De jaarlijkse horoscopen voor elk jaar worden ruim van tevoren gepubliceerd, zeg ongeveer 6 maanden van tevoren. Dit helpt je om je komende jaar te plannen op basis van de planetaire bewegingen voor het jaar.

De jaarlijkse horoscopen beslaan bijna alle aspecten van je alledaagse leven, zoals liefde, huwelijk, carrière, financiën, kinderen, reizen. Het heeft ook een advies voor elk zonneteken aan het uiteinde. Ook de planetaire invloeden van de planeten, de verduisteringen en de retrograde bewegingen van planeten en hun effect op de individuele sterrenbeelden worden belicht.