Horoskop Aries


Horoscopes

Orang yang dilahirkan di bawah Aries Ascendant akan mempunyai sebilangan fakulti pemikiran dan penaakulan bebas. Mereka akan berkebolehan. Mereka mungkin pengikut konvensyen yang tegas. Mereka pencinta Pemikiran dan falsafah saintifik, mereka mempunyai idea mereka sendiri tentang betul dan salah dan bengkok semasa usaha pendidikan. Oleh kerana Ram memerintah mereka, mereka agak keras kepala tetapi sering berterus terang, impulsif dan berani.

Mereka lebih banyak bergosip daripada lelaki praktikal. Mereka kadang-kadang memerlukan sejumlah cajoling dan sifan untuk membawa mereka beraksi. Mereka menjadi perintis. Oleh kerana Marikh adalah planet berkuasa mereka, mereka tetap bersemangat. Perlembagaan mereka akan panas dan kadang-kadang mereka mengalami keluhan panas seperti timbunan dan sejenisnya. Mereka harus mengelakkan diri daripada melakukan perbuatan serius. Mereka menyukai seni, kecantikan dan keanggunan. Penyakit yang mereka derita kebanyakannya adalah penyakit kepala dan penglihatan yang tidak menyenangkan sering menyebabkan mereka mengalami penderitaan mental dan gangguan otak. Bentuknya akan langsing dan wanita umumnya memiliki kontur yang cukup sempurna. Satu keanehan adalah mengetuk leher.


MATAHARI DI ARIES

Orang asli akan aktif, cerdas, terkenal, pengembara, kaya, pejuang, kekayaan berubah, bercita-cita tinggi, phlegmatic, kuat, keperibadian yang ketara, impulsif, mudah marah, perintis, inisiatif.

JUPITER DI ARIES
Suka dengan kehebatan, berkuasa, kaya, berhemah, banyak anak, sopan, murah hati, tegas dan simpati, kehidupan berkahwin yang bahagia, sifat sabar, harmoni dengan orang lain, halus dan mendapat kedudukan teratas dalam profesion

Berpikiran jahat, perawakan tengah, keras kepala, pandai, sosial, daya tahan yang hebat, materialistik, tidak bertanggungjawab, fikiran goyah, antagonis, suka spekulasi, impulsif, tamak, hubungan berbahaya, menipu

SESUAI DI ARIES
Idiotik, pengembara, tidak tulus, kesal, benci, kejam, penipuan,

immoral, boastful, quarrelsome, gloomy, mischievous, perverse, misunderstanding nature.

Orang itu mempunyai mata bulat, impulsif, suka melakukan perjalanan, mudah marah, suka wanita, diet sayur, cepat membuat keputusan dan bertindak, sombong, tidak fleksibel, jelek, berfikiran berubah-ubah, suka berperang, bersikap berani, baik dalam kehidupan, hormat, gagah, bercita-cita tinggi, bertanggungjawab terhadap hidrofobia jika Bulan menderita, paha besar, popular, gelisah dan serba boleh.

VENUS DI ARIES
Sangat mewah, aktif, berubah-ubah, artistik, bermimpi, idealis, mahir dalam seni rupa, licik, sedih, berfikiran tidak senonoh, kehidupan perkahwinan yang berhemah, tidak bahagia, tidak beragama, senang berjalan, kehilangan harta benda.

Orang asli akan aktif, cerdas, terkenal, pengembara, kaya, pejuang, kekayaan berubah, bercita-cita tinggi, phlegmatic, kuat, keperibadian yang ketara, impulsif, mudah marah, perintis, inisiatif.

KERAJAAN ARIES
Tanah yang sering dikunjungi oleh domba dan kambing, hutan, gua, gunung, hutan, cattleshed, ranjau dan tempat-tempat yang diusahakan oleh kebakaran dalaman, kepala kalapurusha (manusia zodiak).

Planet dalam Tanda Zodiak

matahari  MATAHARI DI ARIES merkuri  MERCURY DI ARIES
bulan  BULAN DI ARIES jupiter  JUPITER DI ARIES
venus  VENUS DI ARIES Zuhal  SESUAI DI ARIES
mars  MARS DI ARIES uranus  URANUS DI ARIES
neptun  NEPTUNE DI ARIES pluto  PLUTO DI ARIES

Menetapkan Planet Untuk Aries dan Scorpio

Astrologi perubatan- Aries- Bahagian Anatomi

Cranium, cerebrum, cerebellum, tulang muka, rahang atas, kelenjar pituitari.

Penyakit Biasa untuk Aries

Gangguan otak, sakit kepala, demam seperti demam, malaria, sakit tidur, apoplexy, insomnia, masalah mata, pyorrhea.

Lihat juga ...