Horoscoop van kanker


Horoscopen

Mensen geboren onder Kreeft hebben een middelgroot lichaam, een vol gezicht, een afgeknipte neus, een witte huidskleur. Ze hebben vaak een dubbele kin. Ze zijn erg intelligent, slim en zuinig en ijverig. Hun soberheid draagt vaak de naam van gierigheid. Ze zijn sympathiek, maar morele lafheid zal aanwezig zijn. Ze zullen erg gehecht zijn aan hun kinderen en familie.

Hun extreme gevoeligheid maakt hen nerveus en vreemd. Hun geest zal gericht zijn op handels- en fabricageschema's. Ze worden vaak geconfronteerd met teleurstellingen in liefde en huwelijk. Ze zijn erg spraakzaam, zelfredzaam, eerlijk en onbuigzaam. Ze staan bekend om hun liefde voor gerechtigheid en fair play. Saturnus in het Ascendant huis is niet goed voor hen.


DE ZON IN KANKER
Inheems is enigszins hardvochtig, traag, rijk, ongelukkig, constipatie, ziekelijk, reizend, onafhankelijk, deskundige astroloog.

JUPITER IN KANKER
Goed gelezen en geleerd, waardige positie in de samenleving, rijk, comfortabel in het leven, intelligent, normale huidskleur, geneigd tot het sociale leven, houdt van wiskunde en is trouw in het algemeen..

KWIK IN KANKER
Geestig karakter, interesse in muziek, slechte relaties met familieleden, lage gestalte, speculatieve aard, diplomatiek, discreet, flexibel, rusteloos, sensueel, religieus, sterk, niet rein, krijgt goede liefde voor ouders en ouderen.

SATURN IN KANKER
reizen en reizen, slecht, pervers, houdt van landbouw en tuinieren, medische vaardigheid, wispelturig, gebrekkig gezichtsvermogen, moedig, onstuimig, eigenzinnig, speculatief, onvriendelijk en egoïstisch.

Tweemaal, krachtig, charmant, beïnvloed door vrouwen, rijk, vriendelijk en goed, een beetje stout, gevoelig, onstuimig, onrendabele reizen, meditatief, meer onroerend goed, goede interesse in de wetenschap, van gemiddelde lengte, voorzichtig, zuinig en conventioneel.

VENUS IN KANKER
Melancholische geest, emotioneel, timide, waarschijnlijk meer dan één partner, hooghartig, bedroefd, geestig karakter, inconsistent in gedachten en daden, ongelukkig, veel kinderen, gevoelig, goed geleerd.

Arm, zwak, liefhebbend van plezier, weinig zonen, traag en saai, sluw, rijk,
egoïstisch, bedrieglijk, boosaardig, koppig, verstoken van moederlijke genegenheid.

KANKER BESTAAT
Borst van kalapurusha, waterrijke plaatsen, tanks, rivieren, parels, landerijen en velden met natte teelt, kanalen, reservoirs, moerassen, heilige plaatsen, pittoreske plaatsen en zandige plaatsen..

Planeten in sterrenbeelden

zon  DE ZON IN KANKER kwik  KWIK IN KANKER
maan  DE MAAN IN KANKER jupiter  JUPITER IN KANKER
venus  VENUS IN KANKER saturnus  SATURN IN KANKER
mars  MARS IN KANKER uranus  URANUS IN KANKER
neptune  NEPTUNUS IN KANKER pluto  PLUTO IN KANKER

Ruling Planet For Cancer

Medische astrologie - kanker - anatomische delen

Maag, middenrif, borstbeen, ellebooggewricht, epigastrisch gebied, thoracaal kanaal, ribben in het algemeen.

Veel voorkomende ziekten voor kanker

Waterzucht, pokken, winderigheid, kanker.

Zie ook ...