Horoskop Kanser


Horoscopes

Orang yang dilahirkan di bawah barah mempunyai badan bersaiz tengah, wajah penuh, hidung berdendam, warna putih. Mereka sering mempunyai dagu berganda. Mereka sangat cerdas, terang dan berhemat serta rajin. Hemat mereka sering mengambil nama kesengsaraan. Mereka bersimpati tetapi pengecut moral akan hadir. Mereka akan sangat terikat dengan anak-anak dan keluarga mereka.

Kepekaan yang melampau menjadikan mereka gugup dan pelik. Fikiran mereka akan tertumpu pada skema perdagangan dan pembuatan. Mereka sering bertemu dengan kekecewaan dalam cinta dan perkahwinan. Mereka sangat banyak bicara, berdikari, jujur dan tidak lentur. Mereka memiliki reputasi cinta akan keadilan dan permainan yang adil. Saturnus di rumah Ascendant tidak baik untuk mereka.


MATAHARI DALAM KANSER
Orang asli agak kasar, malas, kaya, tidak berpuas hati, sembelit, uzur, perjalanan, bebas, ahli nujum.

JUPITER DALAM KANSER
Dibaca dan dipelajari dengan baik, kedudukan yang bermartabat dalam masyarakat, kaya, selesa dengan kehidupan, cerdas, kulit normal, cenderung kepada kehidupan sosial, menyukai matematik dan setia pada umumnya.

KEDAI DALAM KANSER
Perwatakan cerdas, minat terhadap muzik, hubungan buruk dengan saudara, perawakan rendah, sifat spekulatif, diplomatik, bijaksana, fleksibel, gelisah, sensual, beragama, kuat, tidak bersih, mendapat kasih sayang baik dari Ibu Bapa dan orang tua.

SESUAI DALAM KANSER
perjalanan dan pelayaran, jahat, sesat, suka pertanian dan berkebun, kecekapan perubatan, berfikiran berubah-ubah, cacat penglihatan, berani, gagah, tegas, spekulatif, tidak baik dan egois.

Twise, kuat, menawan, dipengaruhi oleh wanita, kaya, baik dan baik, agak gagah, sensitif, laju, perjalanan tidak menguntungkan, bertafakur, harta yang lebih tidak bergerak, minat yang baik dalam sains, bertubuh sederhana, berhemah, berhemat, dan konvensional.

VENUS DALAM KANSER
Fikiran melankolis, emosional, malu-malu, lebih daripada satu pasangan mungkin, sombong, sedih, cerdik, tidak konsisten dalam pemikiran dan tindakan, tidak senang, banyak kanak-kanak, peka, dipelajari dengan baik.

Buruk, lemah, suka mencintai, beberapa anak lelaki, lambat, dan kusam, licik, kaya,
mementingkan diri sendiri, menipu, berniat jahat, keras kepala, tanpa kasih sayang ibu.

Kanser Mengawal
Dada kalapurusha, tempat berair, tangki, sungai, mutiara, tanah, dan ladang penanaman basah, terusan, takungan, rawa, tempat suci, tempat yang indah dan tempat berpasir.

Planet dalam Tanda Zodiak

matahari  MATAHARI DALAM KANSER merkuri  KEDAI DALAM KANSER
bulan  BULAN DALAM KANSER jupiter  JUPITER DALAM KANSER
venus  VENUS DALAM KANSER Zuhal  SESUAI DALAM KANSER
mars  MARS DALAM KANSER uranus  URANUS DALAM KANSER
neptun  NEPTUNE DALAM KANSER pluto  PLUTO DALAM KANSER

Memerintah Planet Untuk Kanser

Astrologi perubatan- Kanser- Bahagian Anatomi

Perut, Diafragma, sternum, sendi siku, kawasan epigastrik, saluran toraks, tulang rusuk secara umum.

Penyakit Biasa untuk Kanser

Dropsy, cacar, kembung perut, barah.

Lihat juga ...