Leo Horoscoop


Horoscopen

Mensen die onder Leo geboren zijn, hebben een majestueus uiterlijk, brede schouders, een galachtige constitutie en een gedurfd en respectvol temperament. Ze bezitten het talent om zich aan te passen aan alle omstandigheden in het leven. Ze zijn nogal ambitieus en soms ook hebzuchtig. Het zijn onafhankelijke denkers, ze houden vast aan orthodoxe principes in religie, maar zijn perfect tolerant ten opzichte van andermans praktijken.

Ze houden van schone kunsten en literatuur en bezitten een zekere mate van filosofische kennis. Ze zijn vraatzuchtige lezers. Als de Ascendant of het tiende huis wordt getroffen, slagen ze misschien niet zo goed in het leven als ze verwachten. Ze leverden veel strijd. Hun ambities blijven onvervuld totdat hun horoscoop een aantal goede Raj Yoga's heeft. Ze zijn in staat tot onthechting en tevredenheid. Ze moeten de verleiding weerstaan om veel toe te geven aan hun partners als het huiselijk geluk de overhand wil krijgen.


De zon in leeuw
Inheems zou koppig zijn, vastberaden opvattingen, sterk, wreed, onafhankelijk, organiserend vermogen en talenten voor propaganda, humanitair, het bezoeken van eenzame plaatsen, genereus, beroemd.

Jupiter in Leeuw
Indrukwekkend uiterlijk, lang, geweldig in het leven, snel beledigd, ambitieus, actief, gelukkig, intelligent, wijs en voorzichtig, genereus, ruimdenkend, literair, harmonieus met anderen, houdt van resorts en uitgebreide reizen.

Zal weinig kinderen hebben, dwalend, idioot, trots, traag, niet geliefd bij vrouwen, opschepperig, redenaar, goede geheugencapaciteit, arm, vroeg huwelijk, onafhankelijk denken, impulsief in daden, positieve gedachten, goed beroep, houdt van uitgebreid reizen.

Saturnus in leo
Middelgroot, afgesneden, koppig, weinig zonen, koppig, ongelukkig,
tegenstrijdig, hardwerker, goede schrijver en boosaardig.

gezicht, bruine ogen, weerzinwekkend voor vrouwen, houdt van vlees, interesse in bossen en heuvels, heeft koliekproblemen, neigt soms ongelukkig en hooghartig te zijn, heeft altijd mentale angst en zorgen, vrijgevig, genereus, misvormd lichaam, stabiel, aristocratisch, gesetteld uitzicht, trots en zeer ambitieus.

Venus in leo
Mooie partner, winst door echtgenoot, gepassioneerd, eerlijke huidskleur, emotioneel, ijverig, losbandig, voorbarige conclusies, superieur, onverschrokken door vijanden.

Mars in leeuw
Heeft een neiging tot occulte wetenschappen, astrologie, astronomie en wiskunde, houdt van ouders en broers en zussen, geeft gepast respect aan ouderlingen, heeft een onafhankelijk denkvermogen, is chagrijnig, vrijgevig, zegevierend, heeft maagklachten, mentale zorgen en algemene angsten, genereus, nobel, succesvol, strijdlustig van aard, rusteloos.

Leo regeert
Hart van Kalapurusha, ontoegankelijke kraken en rotsen, oerwouden en dichte bossen, vaak beesten, diepe bossen, forten, paleizen, uitbreidingen, vestingwerken, smelterijen, overheidsinstellingen, grotten en bergen, chemische laboratoria, explosieven, productieplaatsen, jachtplaatsen, glasfabrieken en plaatsen die besmet zijn met beesten en roofvogels.

Planeten in sterrenbeelden

zon  De zon in leeuw kwik  Kwik in leeuw
maan  De maan in Leeuw jupiter  Jupiter in leeuw
venus  Venus in Leeuw saturnus  Saturnus in Leeuw
mars  Mars in Leeuw uranus  Uranus in Leeuw
neptune  Neptunus in Leeuw pluto  Pluto in Leeuw

Heersende planeet voor Leo

Medische astrologie - Leo- anatomische delen

Hart, bloed en lever, radius, ellepijp, wervelkolom, hart, ruggenmerg, wervels.

Veel voorkomende ziekten voor Leo

Spijsverteringsproblemen, dyspepsie, diabetes, motorische ataxie, flauwvallen, flauwvallen.

Zie ook ...