Horoskop Leo


Horoscopes

Orang yang dilahirkan di bawah Leo akan kelihatan hebat, berpenampilan luas, berperikemanusiaan dan perangai yang berani dan hormat. Mereka mempunyai kemampuan untuk menyesuaikan diri dengan keadaan apa pun dalam kehidupan. Mereka agak bercita-cita tinggi dan kadang-kadang tidak berperasaan. Mereka adalah pemikir bebas. Mereka berpegang pada prinsip ortodoks dalam agama tetapi sangat toleran terhadap amalan orang lain.

Mereka pencinta seni rupa, dan sastera dan memiliki sejumlah pengetahuan falsafah. Mereka adalah pembaca yang rakus. Sekiranya Ascendant atau rumah kesepuluh menderita maka mereka mungkin tidak berjaya dalam hidup seperti yang mereka harapkan. Mereka berusaha keras. Cita-cita mereka tetap tidak terpenuhi sehingga horoskop mereka mempunyai beberapa Raj Yogas yang baik. Mereka mampu tidak melekat dan berpuas hati. Mereka mesti menahan godaan untuk memberikan banyak penghargaan kepada pasangan mereka jika kebahagiaan rumah tangga berlaku. Hubungi untuk Horoskop Leo Percuma


MATAHARI DI LEO
Orang asli akan keras kepala, pandangan tetap, kuat, kejam, bebas, kemampuan organisasi dan bakat untuk propaganda, kemanusiaan, sering mengunjungi tempat-tempat bersendirian, murah hati, terkenal.

JUPITER DI LEO
Penampilan yang memikat, tinggi, hebat dalam kehidupan, mudah tersinggung, bercita-cita tinggi, aktif, bahagia, cerdas, bijak dan berhemah, murah hati, berfikiran luas, sastera, harmoni dengan orang lain, suka tempat peranginan dan perjalanan yang luas.

Akan mempunyai sedikit anak, mengembara, bodoh, sombong, tidak sopan, tidak disukai oleh wanita, sombong, pidato, daya ingatan yang baik, miskin, perkahwinan awal, pemikiran bebas, impulsif dalam tindakan, fikiran positif, profesion yang baik, suka perjalanan panjang.

SESUAI DI LEO
Perawakan sederhana, putus asa, keras kepala, beberapa anak lelaki, degil, malang,
konflik, pekerja keras, penulis yang baik dan berfikiran jahat.

berwajah, mata coklat, menjijikkan wanita, suka daging, minat di hutan dan bukit, mempunyai masalah kolik, kadang-kadang cenderung tidak bahagia dan sombong, mempunyai kegelisahan dan kebimbangan mental selalu, badan yang liberal, pemurah, cacat, stabil, bangsawan, tenang pandangan, bangga dan sangat bercita-cita tinggi.

VENUS DI LEO
Pasangan yang indah, keuntungan melalui pasangan, bersemangat, warna kulit yang adil, emosi, bersemangat, tidak sah, kesimpulan pramatang, unggul, tidak terganggu oleh musuh.

MARS DI LEO
Mempunyai kecenderungan terhadap ilmu ghaib, astrologi, astronomi dan matematik, mengasihi ibu bapa dan adik-beradik, memberi hormat kepada orang tua, mempunyai pemikiran yang bebas, peka, liberal, menang, mempunyai penyakit perut, kebimbangan mental dan kegelisahan yang umum, murah hati, mulia, berjaya, sifat suka bersaing, gelisah.

KERAJAAN LEO
Jantung Kalapurusha, celah-celah dan batu yang tidak dapat diakses, hutan dan hutan tebal sering menjadi binatang, hutan dalam, benteng, istana, peluasan, kubu, smelter, institusi pemerintah, gua dan gunung, makmal kimia, bahan letupan, tempat pembuatan, tempat berburu, kilang kaca dan kawasan yang dijangkiti binatang buas dan mangsa.

Planet dalam Tanda Zodiak

matahari  MATAHARI DI LEO merkuri  MERCURY DI LEO
bulan  BULAN DI LEO jupiter  JUPITER DI LEO
venus  VENUS DI LEO Zuhal  SESUAI DI LEO
mars  MARS DI LEO uranus  URANUS DI LEO
neptun  NEPTUNE DI LEO pluto  PLUTO DI LEO

Peraturan Planet Untuk Leo

Astrologi perubatan- Bahagian Leo- Anatomi

Jantung, darah dan hati, radius, ulna, ruang tulang belakang, jantung, saraf tunjang, tulang belakang

Penyakit Biasa untuk Leo

Masalah pencernaan, dispepsia, diabetes, ataksia pergerakan, pusing, pingsan.

Lihat juga ...