Horoskop Pisces


Horoscopes

Orang di bawah Ascendant ini bersikap adil, gagah dan tinggi. Mereka dilindungi hakikat dan diketahui mengambil keputusan awal secara tergesa-gesa. Mereka beragama dan ortodoks dalam usaha agama. Mereka keras kepala, agak pemalu dan bercita-cita tinggi untuk berwibawa terhadap orang lain. Mereka adalah rakan sejati dan cemerlang dalam pendidikan.

Mereka gelisah dan gemar sejarah, barang antik dan mitologi. Mereka berjimat dalam hal kewangan. Mereka takut melanggar undang-undang. Mereka kurang keyakinan diri secara umum. Hubungi untuk Horoskop Pisces Percuma.


Matahari di Pisces
Orang asli akan menjadi pedagang Mutiara, damai, kaya, tidak putus asa, beragama, hilang, disukai oleh wanita.

Musytari di Pisces
Warisan yang baik, gagah, tinggi badan, lebih dari satu perkahwinan, berniaga, diplomatik, berpangkat tinggi dalam profesion.

Bergantung pada orang lain, melayani orang lain, pandai, peka, tidak sopan, kecil hati, alim.

Saturnus di Pisces
Bakat pintar, praktikal, berbakat, sopan, gembira, rakan baik,
tidak bermoral, amanah, kaya dan menolong orang yang memerlukan dan orang miskin.

Berurusan dengan mutiara atau kawasan perkapalan, tetap dalam pemikiran, suka pasangan dan anak-anak, binaan sempurna, hidung panjang, badan yang cerah, musuh yang memusnahkan, tunduk pada lawan jenis, tampan, terpelajar, mantap, sederhana, reputasi baik dalam masyarakat sekitar, longgar moral pada masa-masa, petualang, banyak kanak-kanak, cenderung rohani di kemudian hari.

Venus di Pisces
Cerdik, bijaksana, terpelajar, popular, adil, cerdas, suka seni, sederhana, halus, kuat, mulia, dihormati dan suka mencintai.

Kulit yang adil, kehidupan cinta yang bermasalah atau kehidupan berkahwin, beberapa anak, bersemangat, gelisah, antagonis, menuntut sifat, tidak yakin, setia, najis, kolik, malas dan sengaja.

Pemerintahan Pisces
Kaki kalapurusha, kuil suci, altar, tempat suci dan sungai, tangki, semua lautan, pertapaan, air pancut, pagoda suci, kawasan yang sering dikunjungi oleh mahatmas, pam, tangki, kolam ikan dan saluran air yang berlebihan.

Planet dalam Tanda Zodiak

matahari  Matahari di Pisces merkuri  Merkuri dalam Pisces
bulan  Bulan di Pisces jupiter  Musytari di Pisces
venus  Venus di Pisces Zuhal  Saturnus di Pisces
mars  MARS IN PISCES uranus  Uranus dalam Pisces
neptun  Neptun dalam Pisces pluto  Pluto dalam Pisces

Peraturan Planet untuk Pisces :


Neptun

Astrologi perubatan- Pisces- Bahagian Anatomi

Sistem limfatik, peredaran darah, meta-tarsus.

Penyakit Biasa untuk Pisces

Pengambilan, tuberkulosis, masalah lendir dan tumor.

Lihat juga ...