Horoskop Sagittarius


Horoscopes

Mereka mempunyai mata badam dan rambut coklat. Mereka mempunyai perangai phlegmatic. Mereka kadang-kadang bersifat konvensional dan kadang-kadang seperti perniagaan. Mereka pantas dan berpandangan konservatif. Mereka akan tertarik untuk belajar sains ghaib. Mereka dapat memperoleh penguasaan di atas. Mereka terlalu berperasaan dan bersemangat.

Mereka benci rancangan luar. Mereka saleh, jujur, rendah hati dan bebas dari kemunafikan. Mereka tidak mengganggu kemajuan orang lain. Mereka mempunyai kawalan terhadap makanan dan minuman mereka dan tetapi perlu mempunyai kekangan terhadap hubungan. Mereka cemerlang, ramah, dan suci pemikiran. Mereka cenderung untuk disalahpahami membeli orang lain kerana percakapan tergesa-gesa mereka. Mereka cenderung menderita gangguan paru-paru dan masalah reumatik dalam mengubah kehidupan. Mereka menggunakan kuasa dengan tegas dan adil tanpa terlibat dengan cara yang korup. Hubungi untuk Horoskop Sagitarius Percuma.


MATAHARI DI SAGITTARIUS
Asli adalah pemarah, harta rampasan, dipercayai, kaya, tabah, dihormati oleh semua orang, gembira, popular, beragama, pemuzik kaya.

JUPITER DI SAGITTARIUS
Cantik, kaya, berpengaruh, tampan, mulia, amanah, amal, kemampuan eksekutif, perlembagaan yang lemah, usaha seni, puitis, berfikiran terbuka, kemampuan bercakap yang baik.

Suka pengajian sains, rasa hormat yang baik dalam masyarakat tinggi dan terbina dengan baik, dipelajari, terburu-buru, khurafat, kuat, sifat eksekutif, diplomatik, licik, adil dan berkebolehan.

Saturnus di Sagittarius
Penyayang seni, licik, terkenal, damai, setia, sombong, murah hati,
masalah dengan pasangan, anak-anak yang sopan, berbudi bahasa, kehidupan rumah tangga yang bahagia.

Wajah luas, gigi besar, mahir dalam seni rupa, bahu yang tidak jelas, kuku dan lengan yang tidak sempurna, akal yang mendalam dan inventif, mudah dipuji, ucapan yang baik, tegak, mendapatkan pertolongan dari pasangan, perkahwinan yang bahagia, semoga anak-anak, warisan yang baik, pelindung seni dan kesusasteraan, yang mencolok, kekayaan yang tidak dijangka, cenderung ke arah penulisan, mental yang reflektif, tidak fleksibel terhadap ancaman.

Venus di Sagittarius
Perawakan sederhana, kuat, kaya, murah hati, berterus terang, bahagia, tidak tahan lama, kehidupan rumah tangga yang menggembirakan, kedudukan tinggi dalam kerjaya, falsafah.

Marikh di Sagittarius
Perawakan sederhana, cerdik, diplomatik, kecenderungan positif, memanjakan, ingatan kuat, berniat jahat, agresif, sombong, sombong, kemajuan hebat.

Pemerintahan Sagitarius
Perlumbaan dan perjudian canter, perut, pusar kalapurusha, jalan raya, tempat komersial, tempat pertaruhan, jalan, pertukaran, jalan raya, jalan raya, hutan, pesawat.

Planet dalam Tanda Zodiak

matahari  Matahari di Sagittarius merkuri  Merkuri di Sagittarius
bulan  Bulan di Sagittarius jupiter  Musytari di Sagittarius
venus  Venus di Sagittarius Zuhal  Saturnus di Sagittarius
mars  Marikh di Sagittarius uranus  Uranus di Sagittarius
neptun  Neptunus di Sagittarius pluto  Pluto di Sagittarius

Memerintah Planet untuk Sagitarius dan Pisces

Astrologi perubatan- Sagitarius- Bahagian Anatomi

Sistem arteri, tulang paha, pinggul, kawasan sakral.

Penyakit Biasa untuk Sagitarius

Gout, lumpuh, sakit tiba-tiba, masalah di pinggul.

Lihat juga ...