Horoskop Scorpio


Horoscopes

Mereka yang dilahirkan di bawah Ascendant ini mempunyai penampilan yang muda, kecenderungan murah hati dan mata yang garang. Mereka berfikiran acuh tak acuh dan sangat menyukai kegembiraan. Mereka cenderung pada hal-hal sensual dalam kenyataan sementara mereka tidak akan teragak-agak untuk bercakap tentang mengawal kesenangan sensual. Wanita yang dilahirkan di bawah tanda ini mempunyai sifat lebih maskulin.

Mereka adalah wartawan yang baik dan mempunyai rakan dari seluruh dunia. Mereka mahir dalam seni rupa seperti muzik, tarian dan seumpamanya. Mereka menjunjung pandangan dan cita-cita mereka tetapi mereka tidak bertentangan dengan pandangan orang lain. Perlembagaan mereka akan panas dan mereka mungkin menderita buasir pada usia pertengahan. Mereka sangat pendiam dan bermaruah. Kehidupan berkahwin tidak akan begitu bahagia kerana akan ada perbezaan perangai dengan pasangan.


MATAHARI DI SCORPIO
Asli adalah petualang, berani, takut kepada pencuri dan perompak, ceroboh, kejam, keras kepala, tidak berprinsip, impulsif, bodoh, tidak senonoh, kemahiran pembedahan, pandai, kemampuan ketenteraan.

JUPITER DI SCORPIO
Tinggi, membongkok, sopan santun, serius, tepat, dibina dengan baik, berfikiran unggul, mementingkan diri sendiri, tidak bijaksana, lemahnya perlembagaan, bersemangat, konvensional, bangga, tidak bahagia.

Rambut pendek, kerinting, memanjakan, bertanggungjawab terhadap penyakit seksual, kelemahan umum, licik dan jahat, jahat, egois, halus, tidak berhati-hati, berani dan ceroboh.

KEPUASAN DI SCORPIO
Ruam, tidak peduli, keras hati, suka berpetualang, kecil, sombong diri, terpelihara, tidak bertanggungjawab,
violent, happy, danger from poisons, fire or weapons, wasteful , unhealthy.

Anak negeri mempunyai mata lebar, dada lebar, paha bulat, pengasingan mungkin dari orang tua, warna coklat, lurus ke depan dalam semua tawaran, jujur, berfikiran terbuka, kejam, berniat jahat, steril, gelisah, tidak bahagia, kaya, sabar dan keras kepala.

VENUS DI SCORPIO
Ciri-ciri luas, bertengkar, bertubuh sederhana, bebas, artistik, tidak adil, bangga, kecewa, sombong, tidak banyak kaya.

PERKAHWINAN DI SCORPIO
Perawakan sederhana, cerdik, diplomatik, kecenderungan positif, memanjakan, ingatan kuat, berniat jahat, agresif, bangga, angkuh, kemajuan besar dalam hidup.

KERAJAAN SCORPIO
Perlumbaan dan perjudian canter, perut, pusar kalapurusha, jalan raya, tempat komersial, tempat pertaruhan, jalan, pertukaran, jalan raya, jalan raya, hutan, pesawat.

Planet dalam Tanda Zodiak

matahari  MATAHARI DI SCORPIO merkuri  MERCURY DI SCORPIO
bulan  BULAN DI SCORPIO jupiter  JUPITER DI SCORPIO
venus  VENUS DI SCORPIO Zuhal  KEPUASAN DI SCORPIO
mars  PERKAHWINAN DI SCORPIO uranus  URANUS DI SCORPIO
neptun  NEPTUNE DI SCORPIO pluto  PLUTO DI SCORPIO

Memerintah Planet untuk Scorpio :

Pluto

Medical astrology- Scorpio- Anatomical Parts

Cranium, cerebrum, cerebellum, facial bones, upper jaw, pituitary glands.

Common Diseases for Scorpio

Brain derangement, headache, fevers like ague, malaria, sleeping sickness, apoplexy, insomnia, eye troubles, pyorrhea.

Lihat juga ...