Waterman Horoscoop


Horoscopen

Enkele van de grote filosofen en zieners toen ze werden geboren onder deze Ascendant. Mensen die onder dit teken geboren zijn, zullen lang, slank, tamelijk knap, van goede manieren en aantrekkelijk uiterlijk zijn. Ze hebben prominente tempels. Ze zijn erg intelligent en maken gemakkelijk vrienden. Ze zijn chagrijnig en als ze worden geprovoceerd, is hun woede niet te beheersen.

Ze zijn zuiver van hart en zijn geneigd anderen te helpen. Ze blinken meestal uit als goede schrijvers en woordvoerders. Ze zijn over het algemeen timide en voelen zich verlegen om hun talenten in het openbaar te tonen. Ze zijn goed in astrologie, psychologie en genezingswetenschappen. Het zijn intuïtieve en goede rechters. Ze missen het organiserend vermogen. Ze zijn volledig toegewijd aan hun echtgenoten en zullen hun vijanden niet verraden als ze erop vertrouwen. Ze lijden aan koliekziekten en moeten koud weer en plaatsen vermijden. Watermannen hebben iets subtiels in zich dat hen bij iedereen geliefd maakt, stelt de Waterman Horoscoop


De zon in Waterman
Inheems zou arm, ongelukkig, koppig, ongelukkig, niet succesvol, gemiddelde lengte, zeldzame vermogens, eigenwaarde zijn.

Jupiter in Waterman
Geleerd, noch rijk, controversieel karakter, filosofisch, populair, medelevend, sympathiek, beminnelijk, voorzichtig, humanitair, melancholisch, meditatief, dromerig en heeft regelmatig gebitsproblemen.

Middelgrote gestalte, losbandig, trots, twistziek, openhartig, sociaal, snelle stappen in het leven, beroemd, wetenschappelijk figuur, laf, zwak van aard.

Saturnus in Waterman
Praktisch, bekwaam, diplomatiek, ingenieus, verwaand, voorzichtig, gelukkig,
reflectief, intellectueel, filosofisch, overwonnen door vijanden.

Mooi uitziend, goed gevormd lichaam, lang, grote tanden, lage buik, jong, sensueel, plotselinge verhogingen en depressies in het leven, zuiver van geest, artistiek, opzettelijk, diplomatiek, eenzaam, chagrijnig, artistieke smaak, energiek, emotioneel, esoterisch, dankbaar en heeft helende kracht.

Venus in Waterman
Geliefd bij iedereen, middelgroot, knap, minzaam, overtuigend, geestig, timide, kuis, clam, behulpzaam, humanitair.

Ongelukkig, ellendig, arm, niet waarheidsgetrouw, onafhankelijk, onverstandig, dwalend, impulsief, controversieel van aard, strijdlustig, goede beheersing van alle talen, vrij, snel in actie, vergeeft en vergeet gemakkelijk, conventioneel, gevaar door water, somber en meditatief

Waterman regeert
Moerassige plaatsen, inferieure granen, ontmoetingsplaats van losbandige mensen, prostituees en vulgair volk, grove winkels, bedwelmende dranken, gokholen, mijnen, luchtvaartmachines, dronkaardplaatsen, beruchte huizen, wijngaarden, grotten.

Planeten in sterrenbeelden

zon  De zon in Waterman kwik  Mercurius in Waterman
maan  De maan in Waterman jupiter  Jupiter in Waterman
venus  Venus in Waterman saturnus  Saturnus in Waterman
mars  Mars in Waterman uranus  Uranus in Waterman
neptune  Neptunus in Waterman pluto  Pluto in Waterman

Regerende planeet voor Steenbok en Waterman :

Saturnus

Medische astrologie - Waterman - Anatomische delen

Bloedcirculatie, ogen en adem, kuitbeen, botten en spieren van de voeten en tanden, scheenbeen, enkels, astragalus.

Veel voorkomende ziekten voor Waterman

Zenuwaandoeningen, krampachtige uitbarstingen.

Zie ook ...