Steenbok Horoscoop


Horoscopen

Personen die onder dit teken geboren zijn, zouden lang, roodbruin van kleur zijn, met prominent haar op de wenkbrauwen en de borst. Vrouwen zouden er knap en jong uitzien. Als het 2e huis getroffen is, kunnen ze uitstekende tanden hebben. Vrouwen hebben een uitnodigende uitstraling en kunnen zich aanpassen aan de omgeving.

Ze hebben grote ambities in het leven en kunnen zich er niet van weerhouden om geld uit te geven, zelfs niet in tijden van financiële problemen. Ze zijn bescheiden, liberaal in ideeën en goed in zakelijke tactieken. Ze staan bekend om hun doorzettingsvermogen en eigenzinnigheid. Ze staan stoïcijns tegenover de ellende van het leven. Ze zijn sympathiek, vrijgevig en filantropisch en hebben belangstelling voor literatuurwetenschap en onderwijs. Soms blijken ze wraakzuchtig te zijn. Vroom en nederig zijn goede echtgenoten.


De zon in Steenbok
Inheems zou gemeen, koppig, onwetend, gierig, opdringerig, ongelukkig, saai, actief, bemoeizuchtig, gedienstig, humoristisch, geestig, minzaam, voorzichtig, vastberaden zijn.

Jupiter in Steenbok
Tactloos, goede bedoelingen, schandelijk gedrag, genereus, ongelukkig, prikkelbaar, inconsistent, hebzuchtig, jaloers.

Kwaadwillig, midden Onzelfzuchtig, zakelijke neigingen, economisch, schuldenlast, inconsistent, laag van gestalte, sluw, inventief, actief, rusteloos, achterdochtig en moeizaam.

Saturnus in Steenbok
Idioot, zwerver, onoprecht, chagrijnig, haatdragend, wreed, frauduleus,
immoreel, opschepperig, twistziek, somber, ondeugend, pervers, verkeerd begrip van de natuur.

De maan in Steenbok
Altijd gehecht aan echtgenoot en kinderen, deugdzame, goede ogen. Slanke taille, snel in waarneming, slim, actief, sluw, egoïstisch, scherpzinnig, strategisch, liberaal, genadeloos, gewetenloos, inconsistent, lage moraal, soms gemeen.

Venus in Steenbok
Lief van de armen en de zachtmoedigen, onvoorzichtig, ambitieus, gewetenloos in het leven, losbandig, opschepperig, subtiel, geleerd, zwak lichaam.

Mars in Steenbok
Rijke, hoge politieke connecties, veel zonen, moedig, genereus, liefde voor kinderen, middelmatige gestalte, ijverig, succesvol, moedig en tactvol, respectabel, genereus, galant en invloedrijk.

Steenbok regeert
Rivieren, bossen, meren, grotten, kerkhoven, tempelterreinen, graven, graven, arsenalen, oerwouden, drassige plaatsen, wateren rijk aan walvissen en krokodillen.

Planeten in sterrenbeelden

zon  De zon in Steenbok kwik  Kwik in Steenbok
maan  De maan in Steenbok jupiter  Jupiter in Steenbok
venus  Venus in Steenbok saturnus  Saturnus in Steenbok
mars  Mars in Steenbok uranus  Uranus in Steenbok
neptune  Neptunus in Steenbok pluto  Pluto in Steenbok

Regerende planeet voor Steenbok en Waterman

Medische astrologie - Steenbok - Anatomische delen

Botten en gewrichten, kniegewricht, haren, nagels en skelet in het algemeen, patella

Veel voorkomende ziekten voor Steenbok

Huidproblemen, lepra, leukodermie, kiespijn, olifantsziekte.