Stier Horoscoop


Horoscopen

De gestalte van de mensen die in dit teken worden geboren, zal gemiddeld of klein zijn en vaak geneigd tot zwaarlijvigheid, dikke lippen, teint, donker, vierkant gezicht en donker haar zijn veel voorkomende kenmerken. Vrouwen zijn over het algemeen knap. Ze lijken over het algemeen op de stier in hun gedrag tegenover nieuwe mensen als er niet goed naar hen wordt geluisterd. Ze hebben hun eigen principes en manieren.

Vaak hebben ze een doordringend intellect. Ze blinken goed uit als auteurs, boekhandelaren en journalisten. Ze zijn niet gebonden aan sentimentaliteit, maar waarderen de waarheid. Ze zijn opmerkelijk vanwege hun vermogen om zich aan het geheugen vast te houden. Hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen is opmerkelijk. Ze hebben veel zakelijk talent en intuïtie.

Ze denken vaak dat ze geboren zijn om autoriteit over anderen uit te oefenen in de zin dat ze gelijk hebben. Ze zijn gevoelig voor fysieke invloeden. Ze zijn vaak aan extremen onderhevig, ijverig en gemakkelijk vatbaar voor vervalsing. Over het algemeen lijden ze na hun vijftigste aan nerveuze klachten, maar hun geheugen en verbeeldingskracht zullen hen nooit bedriegen. Ze worden niet snel boos, maar als ze worden uitgelokt, worden ze woedend als de stier. Ze zijn gepassioneerd en kunnen op hun oude dag een prooi worden voor seksuele ziekten, tenzij ze matig zijn in hun sensuele bezigheden. Ze zouden zelfbeheersing moeten oefenen. De zon: In Stier - Slim, reflecterend, aangetrokken door parfums en handelaar in hen, gehaat door vrouwen, traag in actie, muzikaal zelfverzekerd, heerlijke drankjes, gelukkige maaltijden, tactvol, origineel, sociaal , intelligente, prominente neus. Neem contact op met gratis Taurus Horoscope


DE ZON IN STIER
Inheems zou slim zijn, reflecterend, aangetrokken door parfums, gehaat door vrouwen, traag in actie, geneigd tot muziek, zelfverzekerd, goed eten en drinken, tactvol, origineel, sociaal, intelligent en prominente neus.

JUPITER IN STIER
Statig figuur, elegant, egocentrisch, liberaal, heeft goede zonen, sympathiek, goed geleerd, creatief vermogen, goede gezondheid, gelukkig huwelijk, geliefd bij iedereen, neiging tot zichzelf.

Hoge positie, goed gebouwd lichaam, slim, logisch, mentale harmonie, veel kinderen, liberaal, rijk, uitvoerbaar, goede connecties met vrouwen, neiging tot sensuele genoegens, goed gelezen en opzichtig van aard.

ZATURN IN STIER
ark teint, bedrieglijk, succesvol, krachtig, onorthodox, slim, houdt van eenzaamheid, vraatzuchtige eter,
overtuigend, cool, veel partners, zelfredzaam, bezorgd en vatbaar voor angst.

De persoon zou liberaal, krachtig, gelukkig, in staat zijn om anderen te bevelen, intelligent, knap, invloedrijk, dol op het andere geslacht, gelukkig op middelbare leeftijd en op hoge leeftijd, grote stappen in het leven, grote dijen en zijn, flegmatische aandoeningen, rijk, geduldig, gerespecteerd, inconsistent, wankelend, gezond oordeel, vraatzuchtige eter en lezer, gelukkig, populair, beïnvloed door vrouwen, gepassioneerd en traag.

VENUS IN STIER
Goed gebouwd lichaam, knap, aangenaam, onafhankelijk, sensueel, houdt van de natuur, houdt van genoegens, elegant, geïnteresseerd in muziek en beeldende kunst.

Beïnvloed door vrouwen, timide, ruw lichaam, koppig, sensueel, voorliefde voor magie en sport, gewetenloos in het leven, egoïstisch, tiranniek, niet zachtaardig, onbezonnen gedrag, emotionele, dierlijke instincten, sterk en gevoelig..

STIEREN REGEREN

De nek van de kalapurusha, pastorale en gecultiveerde velden, uitstekende rotsen, levendige stukken land, wildernis, bergen, land dat wordt bezocht door vee en oerwouden vol olifanten.

Planeten in sterrenbeelden

zon  DE ZON IN STIER kwik  KWIK IN STIER
maan  DE MAAN IN STIER jupiter  JUPITER IN STIER
venus  VENUS IN STIER saturnus  ZATURN IN STIER
mars  MARS IN STIER uranus  URANUS IN STIER
neptune  NEPTUNUS IN STIER pluto  PLUTO IN STIER

Regerende planeet voor Stier en Weegschaal

Medische astrologie - Stier - Anatomische delen

Slokdarm, cerebellum, cervicaal, wervels, oren, onderkaak, strottenhoofd, schildklier, slokdarm.

Veel voorkomende ziekten voor Stier

Obesitas, abcessen, zwellingen in de nek, struma.

Zie ook ...