Horoskop Taurus


Horoscopes

Perawakan orang yang dilahirkan dalam tanda ini akan menjadi sederhana atau pendek dan sering cenderung ke arah kemerahan, bibir tebal, warna kulit, muka yang licin, persegi, dan rambut gelap adalah ciri biasa. Wanita umumnya tampan. Mereka biasanya menyerupai banteng dalam tingkah laku mereka terhadap orang baru jika mereka tidak didengarkan dengan betul. Mereka mempunyai prinsip dan cara mereka sendiri.

Selalunya mereka mempunyai akal yang menusuk. Mereka bersinar baik sebagai pengarang, peniaga buku dan wartawan. Mereka tidak terikat oleh sentimen tetapi menghargai kebenaran. Mereka luar biasa kerana kemampuan mereka untuk mengingat. Daya tahan fizikal dan mental mereka sangat penting. Mereka mempunyai banyak daya tarikan dan intuisi perniagaan.

Mereka sering beranggapan bahawa mereka dilahirkan untuk menjalankan kuasa terhadap orang lain dalam erti kata mereka betul. Mereka sensitif terhadap pengaruh fizikal. Mereka sering dikenakan tindakan ekstrem, bersemangat dan mudah diakses oleh perzinaan. Mereka secara amnya menderita keluhan saraf setelah tahun kelima puluh mereka tetapi ingatan dan daya imaginasi mereka tidak akan pernah menipu mereka. Mereka lambat marah, tetapi ketika diprovokasi, mereka menjadi marah seperti lembu jantan. Mereka bersemangat dan boleh menjadi mangsa penyakit seksual pada usia tua mereka melainkan jika mereka sederhana dalam usaha sensual mereka. Mereka harus melakukan kawalan diri. Matahari: Di ‚Äč‚ÄčTaurus - Pandai, reflektif, tertarik dengan minyak wangi dan peniaga di dalamnya, dibenci oleh wanita, lambat bertindak, yakin diri muzik, minuman lazat, makanan gembira, bijaksana, asli, ramah , cerdas, hidung yang menonjol. Hubungi untuk Horoskop Taurus Percuma


MATAHARI DI TAURUS
Orang asli akan pandai, reflektif, tertarik dengan minyak wangi, dibenci oleh wanita, lambat beraksi, cenderung muzik, yakin diri, makanan dan minuman gembira dengan baik, bijaksana, asli, ramah, cerdas dan menonjol.

JUPITER DI TAURUS
Tokoh yang anggun, anggun, mementingkan diri sendiri, liberal, mempunyai anak lelaki yang baik, bersimpati, dipelajari dengan baik, kemampuan kreatif, kesihatan yang baik, perkahwinan yang bahagia, disukai oleh semua orang, cenderung kepada diri sendiri.

Kedudukan tinggi, badan yang dibina dengan baik, cerdas, logik, harmoni mental, banyak anak, liberal, kaya, praktikal, hubungan baik dengan wanita, kecenderungan untuk kesenangan sensual, baik membaca dan menunjukkan sifatnya.

SESUAI DALAM TAURUS
kulit bahtera, menipu, berjaya, kuat, tidak ortodoks, pandai, suka kesunyian, pemakan rakus,
persuasif, sejuk, banyak rakan kongsi, berdikari, bimbang dan kecemasan terdedah.

Orang itu akan bersikap liberal, kuat, bahagia, kemampuan untuk memerintahkan orang lain, cerdas, tampan, berpengaruh, menyukai lawan jenis, bahagia di usia pertengahan dan usia tua, kemajuan dalam hidup, paha besar dan penderitaan phlegmatic, kaya, sabar, dihormati, tidak konsisten, goyah fikiran, pertimbangan yang baik, pemakan dan pembaca yang rakus, bertuah, popular, dipengaruhi oleh wanita, bersemangat dan tidak sopan

VENUS DI TAURUS
Tubuh yang dibina dengan baik, tampan, menyenangkan, bebas, sensual, mencintai alam semula jadi, suka kesenangan, elegan, berminat dengan muzik dan seni rupa.

Dipengaruhi oleh wanita, pemalu, badan kasar, keras kepala, sensual, menyukai sihir dan sukan, tidak berprinsip dalam hidup, mementingkan diri sendiri, zalim, sifat tidak lembut, ruam dalam tingkah laku, emosi, naluri haiwan, kuat dan sensitif..

KERAJAAN TAURUS

Leher kalapurusha, ladang pastoral dan penanaman, memproyeksikan batu, jalan hidup, padang gurun, gunung, tanah yang sering dikunjungi oleh lembu dan hutan yang banyak terdapat di gajah.

Planet dalam Tanda Zodiak

matahari  THE SUN IN TAURUS merkuri  MERCURY IN TAURUS
bulan  THE MOON IN TAURUS jupiter  JUPITER IN TAURUS
venus  VENUS IN TAURUS Zuhal  SATURN IN TAURUS
mars  MARS IN TAURUS uranus  URANUS IN TAURUS
neptun  NEPTUNE IN TAURUS pluto  PLUTO IN TAURUS

Peraturan Planet Untuk Taurus Dan Libra

Astrologi perubatan- Taurus- Bahagian Anatomi

Gullet, cerebellum, serviks, vertebra, telinga, rahang bawah, laring, kelenjar tiroid, esofagus.

Penyakit Biasa untuk Taurus

Obesiti, abses, bengkak di leher, gondok.

Lihat juga ...